مرکز فرهنگی و هنری تفرش یک

این مرکز از سال 1359 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . در حال حاضر بالغ بر 21000 جلد کتاب در کتابخانه موجود است .



خدمات مرکز :

 

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های هنری

ارایه خدمات کتابخانه ای

بخش های مرکز :

 

دارای  کتابخانه  مشترک کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، مرکز پستی تفرش

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک  ونوجوان / سالن آمفی تئاتر / 2 کارگاه هنری/ اتاق قصه گویی

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه نقاشی / کارگاه سفال / کارگاه  پویانمایی

خدمات فراگیر :

 

خدمات رسانی به کودکان ونوجوانان دارای نیازهای ویژه انجام نمی می شود.

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 14 ظهر/ روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


نشانی :

 

استان مرکزی- شهرستان تفرش-خیابان دکتر حسابی-مرکز فرهنگی و هنری تفرش یک

تلفن :

 

تلفن :  08636222198

مسئول مرکز :

 

خانم محدثه کام بخش


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 
  • 1400/02/21 - 09:06
  • تعداد بازدید: 279
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دراستان مرکزی برگزار شد

پنجمین نشست دبیرخانه بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی

پنجمین نشست مجازی دبیرخانه بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی روز دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ برگزار شد. در این نشست بخش پادکست شیوه نامه برای اعضای انجمن با حضور میهمان برنامه علیرضا آقایی بررسی و ابزار مورد نیاز این بخش معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی پنجمین نشست مجازی  دبیرخانه بیست و سومین جشنواره بین المللی قصه گویی در فضای مجازی برگزارشد.

در این نشست  بخش پادکست شیوه نامه برای اعضای انجمن  با حضور میهمان برنامه علیرضا آقایی بررسی و ابزار مورد نیاز این بخش معرفی شد.

علیرضا آقایی در جمع اعضای انجمن گفت: پادکست قصه‌گویی یک فایل صوتی قصه‌گویی است که براساس شرایط و ضوابطی که در شیوه‌نامه به‌طور کامل توضیح داده شده است برگزار می‌شود. این بخش محدودیت سنی ندارد و بخش آزاد محسوب می‌شود؛ بنابراین مربیان کانون، افرادی که بیرون از کانون هستند، فعالان حوزه پادکست و تمام علاقه‌مندان امکان شرکت در این بخش را دارند و می‌توانند فایل‌های صوتی خود را از طریق بارگذاری در سایت جشنواره برای ما ارسال کنند.
مسئول کمیته پادکست جشنواره قصه‌گویی درباره ایده شکل‌گیری و اضافه شدن این بخش به جشنواره توضیح داد: اگر به جشنواره پانزدهم و شانزدهم قصه‌گویی برگردیم، قصه‌های صوتی در آن دوره‌ها پایه‌ریزی شد. دو دوره بخش قصه‌های صوتی را داشتیم و شیوه‌نامه‌اش را نوشتیم که قصه‌های فراوانی هم به دست ما رسید. اما تفاوت قصه‌های صوتی و پادکست در این است که پادکست قابلیت بارگذاری در فضای مجازی را دارد و خیلی از اپلیکیشن‌ها و سایت‌های مختلف می‌توانند این پادکست‌ها را منتشر و مخاطبان آن را دانلود کنند.
وی افزود: جالب است بدانید اصلا سایتی که مختص پادکست قصه‌گویی باشد و به‌اصطلاح یک مدیریت قوی و پیوسته آن را اداره و به‌روز کند نداریم. البته جسته و گریخته دوستانی کارهایی کرده‌اند، اما اگر کانون به سمتی برود که یک پایگاه صوتی برای قصه‌های شنیداری و پادکست داشته باشد، شاید یک زمانی به جایی رسیدیم و اپلیکیشنی هم برایش طراحی شد و علاقه‌مندان از طریق گوشی موبایل و تبلت توانستند این پادکست‌ها را بشنوند.

آقایی گفت: پادکست، بخش تازه‌ای برای جشنواره است و هر بخشی که تازه وارد می‌شود نیاز به چکش کاری دارد، کمی تجربه باید به آن افزود تا به مرور پخته شود. ما تلاش کردیم با مشورت اساتید در این زمینه و این بخش، شیوه‌نامه را تنظیم کنیم تا نواقص کمتر شود.
او در پایان ضمن پاسخ به سوالات اعضا اظهار امیدواری کرد کسانی که در زمینه قصه‌گویی فعالیت می‌کنند بتوانند در زمینه پادکست هم‌ کارهای زیبای‌شان را برای ما ارسال کنند و جشنواره بیست‌وسوم یک جشنواره بسیار عالی با پایانی بسیار خوشی باشد.
بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به دلیل شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند برای مطالعه فراخوان و ثبت‌نام در آن به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir مراجعه کنند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت